Eva Škedelj, analitika in oglaševanje

Eva je vodja Meta Slovenija & Meta Globalni vodja prodaje v Httpool by Alep. Ima bogate izkušnje pri delu s slovenskimi oglaševalci in agencijami, pri pripravi medijskih načrtov in strategij ter izvajanju kampanj na številnih platformah, vključno z Meta, Linkedin, Twitter, Snapchat in Viber.

Septembra 2018 je prevzela vlogo vzpostavitve Httpoolovega programa Meta Authorized Sales Partner v Sloveniji in je odgovorna za prodajo, predstavitev novosti, najboljših praks in drugih rešitev na trgu, ki strankam in agencijam pomagajo pri doseganju poslovnih ciljev z Meta Apps. Eva je diplomirala iz podjetništva na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani (Slovenija). Je tudi Facebook Blueprint certificirana predavateljica in certificirana Facebook Blueprint strokovnjakinja za medijsko planiranje, zakup in kreative. Lani se je vrnila iz Dubaja, kjer je 9 mesecev kot vodja blagovne znamke in kreativnih zasnov sodelovala pri projektu Expo 2020 Dubai (https://virtualexpodubai.com/).

Od letošnjega leta pa je pri Httpoolu zadolžena za globalne prodajne aktivnosti v okviru Meta ASP partnerstva za 17 držav.